Registraties

 

Opmerking over mij

Heb je een opmerking over mij en mijn behandeling? Ik hoop dat je dit eerst met mij kan bespreken zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Zie je dit niet zitten, dan kun je ook contact opnemen met een van de onderstaande beroepsverenigingen waarbij ik ben aangesloten en tevens tuchtrechtelijk aansprakelijk ben.

Registraties en uitleg

Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Gezondheidspsycholoog; afgegeven door het Nederlands Instituut van Psychologen. Deze registratie houdt in dat de psycholoog een universitaire opleiding heeft afgerond, ruim voldoende postdoctorale opleidingen heeft gevolgd en relevante werkervaring heeft opgedaan. Volgens het NIP heeft de psycholoog hiermee het vakbekwaamheidsniveau bereikt om zelfstandig te kunnen werken.

Zie tevens www.psynip.nl

Cognitief Gedragstherapeut VGCt i.o., afgegeven door de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie.

Cognitieve gedragstherapie is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde, psychotherapeutische benadering. In de afgelopen jaren zijn in verschillende landen ‘Richtlijnen voor de behandeling van psychische klachten’ verschenen, waarin cognitieve gedragstherapie een prominente plaats heeft gekregen. Ik voldoe hierbij aan alle eisen!

Kijk voor informatie op www.vgct.nl en www.ggzrichtlijnen.nl

Registertherapeut NVPA, licentie RBCZ; afgegeven door het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen en de koepelorganisatie Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg.

Als psycholoog Hoofddorp ben ik aangesloten bij deze beroepsverenigingen en voldoe aan de gestelde eisen ten aanzien van opleiding en werkervaring als therapeut. Het lidmaatschap voorziet in mogelijkheden tot vergoeding van psychologische hulpverlening van de zorgverzekeraar via de aanvullende ziektekostenverzekering.

Zie voor meer informatie www.nvpa.org en www.rbcz.nu.

Registratie in het Register Algemeen GegevensBeheer zorgverleners (AGB). Op basis van mijn AGB-codes kunnen zorgverzekeraars achterhalen in hoeverre mijn hulpverlening wordt vergoed.

Registratienummers

  • Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Gezondheidspsycholoog: NIP nummer: 26518
  • Cognitief Gedragstherapeut VGCt i.o., nr.: VGCt-009762
  • Registertherapeut NVPA nr. 102792 / RBCZ: nr. 810015R
  • AGB-codes 94013407/94 (0) 60279